Ποιοτικές τηλεφωνικές υπηρεσίες με VoiP Sip Trunk.

Τι είναι:

Με την υπηρεσία VoiP Sip Trunk συνδέουμε το τηλεφωνικό σας κέντρο με το δικό μας sip server μέσω της γραμμής internet της εταιρίας σας. Αν το τηλεφωνικό σας κέντρο δεν υποστηρίζει sip trunks εγκαθιστούμε sip gateways που θα του επιτρέψουν να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία μας.

Με τους κατάλληλους προγραμματισμούς μπορούμε να δρομολογήσουμε αυτόματα τις κλήσεις προς το Sip trunk που θα έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Σε περίπτωση που το τηλεφωνικό σας κέντρο υποστηρίζει VoiP sip trunk, δεν χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός πέραν των αδειών χρήσης (licenses) εάν αυτές είναι απαραίτητες από τον κατασκευαστή του τηλεφωνικού κέντρου. Σε τηλεφωνικά κέντρα Asterisk δεν απαιτείται επιπλέον άδεια χρήσης και ο προγραμματισμός γίνεται χωρίς επιπλεόν κόστος για εσάς.

Με την υπηρεσία VoiP Sip Trunk:

  • Απολαμβάνετε οικονομικές κλήσεις προς όλους τους προορισμούς με κορυφαία ποιότητα ήχου αντίστοιχη αυτής των κλασσικών παρόχων.
  • Δεν υπάρχει όριο στα κανάλια ταυτόχρονης επικοινωνίας που μπορείτε να έχετε.
  • Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και συμβόλαια. Μπορείτε να διακόψετε την υπηρεσία όποτε θέλετε χωρίς καμία υποχρέωση.
  • Χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο χωρίς τέλος τερματισμού της κλήσης.
  • Στις εξερχόμενες κλήσεις θα εμφανίζεται ο τηλεφωνικός αριθμός της εταιρίας σας.

Tώρα που οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όρισαν ως ελάχιστη χρέωση κλήσης το ένα λεπτό (και σε ορισμένες περιπτώσεις τα τρία λεπτά) ανά κλήση το κόστος κλήσης από FCT’s γίνεται δισβάσταχτο. Με το sip trunk και τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο η μείωση στο κόστος είναι πάνω από 50%!!. Αν σκεφτείτε ακόμη ότι δεν έχετε πάγιο τότε το όφελος είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Τηλεφωνήστε μας στο 211-800-6262 και ζητήστε μας σήμερα κιόλας μια ΔΩΡΕΑΝ επίδειξη της υπηρεσίας.

Η υπηρεσία μας είναι ικανή να λειτουργήσει και μέσω του κινητού σας τηλεφώνου με χρήση οποιασδήποτε sip client εφαρμογής.

Χρεώσεις.

Οι χρεώσεις μας είναι ανταγωνιστικές και ξεκάθαρες αφού εκτός από τους προορισμούς προς δορυφορικά τηλέφωνα όλες οι υπόλοιπες κλήσεις χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο!!

0
Comments

    Leave a Reply

    © 2020 EDs Solutions - Τεχνική Υποστήριξη και λύσεις τεχνολογίας