Αποκτήστε ένα asterisk τηλεφωνικό κέντρο και δώστε στην επιχείρηση σας λύσεις που θα την βοηθήσουν ν αναπτυχθεί. Διαθέτουμε τρεις διαφορετικές σειρές τηλεφωνικών κέντρων μελετημένες και προορισμένες να καλύψουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης Ελληνικής επιχείρησης. Όλα μας τα τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να επεκταθούν και να καλύψουν όχι μόνο τις σημερινές ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά και τις μελλοντικές.

Σειρά Model-A

asterisk PBX

Η σειρά των Model-A asterisk PBX μας, είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες μικρών εταιριών μέχρι 25 άτομα. Τα κέντρα της σειράς αυτής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν επέκταση σε ήδη υπάρχοντα τηλεφωνικά κέντρα προκειμένου να αποκτήσουν VOiP δυνατότητες και να επεκτείνουν τη χωρητικότητα τους. Όλα τα συστήματα της σειράς Model-A είναι αθόρυβα, καθώς δεν υπάρχουν ανεμιστήρες στο εσωτερικό τους κάτι που βοηθά στην αποφυγή βλαβών λόγω υπερθέρμανσης.

Τα συστήματα της σειράς αυτής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν είτε σαν αυτόνομοι Fax Servers είτε σαν auto attendant  από ένα εως 4 κανάλια.

Σειρά Model-Pro

Η σειρά των Model-Pro asterisk PBX μας, είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες εταιριών μεγέθους μέχρι 70 άτομα. Τα κέντρα της σειράς αυτής μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ώς:

  • Επέκταση σε ήδη υπάρχοντα τηλεφωνικά κέντρα προκειμένου να αποκτήσουν VOiP δυνατότητες και να επεκτείνουν τη χωρητικότητα τους.
  • σαν αυτόνομοι Fax Servers πολλαπλών καναλιών.
  • Σαν βασικό σύστημα σε μικρά Call Center μέχρι 20 άτομα.  

Σειρά Model-Pro Advanced

Η σειρά των Model-Pro Advanced asterisk PBX μας, είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες εταιριών μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Τα κέντρα της σειράς αυτής μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ώς:

  • Επέκταση σε ήδη υπάρχοντα τηλεφωνικά κέντρα προκειμένου να αποκτήσουν VOiP δυνατότητες και να επεκτείνουν τη χωρητικότητα τους και σταδιακή αντικατάσταση τους.
  • σαν αυτόνομοι Fax Servers πολλαπλών καναλιών.
  • Σαν βασικό σύστημα σε Call Center μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.  

Όλα τα asterisk PBX της σειράς αυτής δημιουργούνται με βάση τις προδιαγραφές του έργου στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν. Μπορούν να είναι rackmounted, να διαθέτουν συστοιχίες RAID  για ασφάλεια των δεδομένων και διπλά τροφοδοτικά για full redundancy.

© 2020 EDs Solutions - Τεχνική Υποστήριξη και λύσεις τεχνολογίας