Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία 25 ετών και τη συνεχή μας ενημέρωση προς όφελος της εταιρίας σας.

Ο χρόνος είναι χρήμα κι εσείς δεν θέλετε να τον σπαταλάτε για εργασίες που δεν έχετε τις γνώσεις να διεκπεραιώσετε. Στην EDs έχουμε την εμπειρία να εκτιμήσουμε τον εξοπλισμό σας και να σας προτείνουμε λύσεις που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο αποδοτική πιο γρήγορη και πιο κερδοφόρα. Η συνεχής παρακολούθηση της αγοράς πληροφορικής αλλά και των λύσεων που δημιουργούνται καθημερινά για κάθε τομέα της επιχειρηματικής αγοράς, είναι κάτι πολύ επίπονο, που απαιτεί γνώση και μεθοδικότητα.

Τρόποι συνεργασίας:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting) για κάποιο συγκεκριμένο έργο.

Στην περίπτωση αυτή η ED’s Solutions θ αναλάβει να κάνει έρευνα αγοράς για τη λύση που θέλετε. Θα σας παρουσιάσει τις καλύτερες λύσεις βασισμένες στα τεχνικά και οικονομικά δεδομένα που μας έχετε θέσει και αν θέλετε μπορεί να παρακολουθήσει την υλοποίηση και παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία. Έτσι είστε πάντα σίγουροι ότι επιλέξατε τον καλύτερο εξοπλισμό και το βασικότερο ότι δεν ξοδέψατε άσκοπα χρόνο από την εργασία σας, έχοντας ταυτόχρονα τον καλύτερο συνεργάτη για να φέρει σε πέρας αυτή τη δύσκολη εργασία.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες με μηνιαία αποζημίωση.

Η υπηρεσία αυτή συνήθως προστίθεται σε κάποιο από τα εταιρικά συμβόλαια συντήρησης. Στην περίπτωση αυτή η EDs παρακολουθεί τον εξοπλισμό σας, καταγράφει τις αδυναμίες, τις ανάγκες επέκτασης ή αναβάθμισης του και σας προτείνει λύσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη επιχείρηση σας να λειτουργήσει καλύτερα και ν’ αυξήσει τη παραγωγικότητα της.

Καλέστε μας σήμερα και κλείστε ένα ραντεβού μ έναν από  τους έμπειρους μηχανικούς μας.

Συνοπτικά οι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε είναι:

 • Εκτίμηση σκοπιμότητας αναβάθμισης ή αντικατάστασης υλικού (PC’s, router, Server etc).
 • Εκτίμηση προμήθειας ή αντικατάστασης λογισμικού (εμπορική διαχείριση, ψηφιακή αρχειοθέτηση κ.α.)
 • Μελέτη μείωσης κόστους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
 • Έρευνα αγοράς νέου εξοπλισμού.
 • Έρευνα αγοράς υπηρεσιών.
 • Ασφάλεια λογισμικού και εγκαταστάσεων.
 • Project management.
0
Comments

  Leave a Reply

  © 2020 EDs Solutions - Τεχνική Υποστήριξη και λύσεις τεχνολογίας